Nederlands

Deze site is opgezet in de Engelse taal omdat het een wereldwijd aandachtsgebied betreft. De content zal dan ook in het Engels worden gepresenteerd. De site is eigendom van TugDoc International dat actief is aan de publicitaire kant van de sleepvaart, berging, offshore en werkbotensector. Handelsnamen zijn TDI Maritime Research & Consultancy en TDI Tugboat Publications.

Onder Research & Consultancy worden werkzaamheden uitgevoerd bijvoorbeeld op het gebied van marktonderzoek, maar ook op het gebied van publiciteit. Onder Publications wordt zowel op speculatie als op contractbasis gewerkt. Dat kunnen zijn persberichten, maar ook bijvoorbeeld brochure teksten, beschrijvingen van nieuwbouwschepen, bedrijfsgeschiedenis, etc.

Onder Headlines vindt men recente nieuwtjes in enkele regels. In de Press Corner vindt men integraal weergegeven persberichten op het vakgebied. Newbuildings bevat beschrijvingen van nieuwbouwschepen. Ín-Depth bevat uitgebreide teksten over allerlei onderwerpen; dit kunnen ook uitgewerkte verhalen vanuit de Headlines zijn. In Scrapbook vindt men allerlei wetenswaardigheden, bijzondere foto's, etc. De Library biedt een overzicht van actuele en historische publicaties.